I. Phoenix Teqball Kupa

Óriási siker az I. Phoenix Teqball kupán! 2019.08.11-én megrendezésre került az I. Phoenix Teqball kupa a Ludovika Arénában.
A versenyt hatalmas érdeklődési kör övezte, hiszen a meghirdetése után pár nappal nemcsak a belföldi, hanem a külföldi teqball játékosok is elkezdtek érdeklődni az eseményünk iránt. A nevezők között olyan csapatok és országok is jelen voltak, mint Csehország, Románia (Góbék Teqball Team), a világbajnok montenegrói páros (Teqball Liman), Nikola Mitro és Bogdan Marojevic, sőt még Japánból is érkezett versenyző Daisuke Yajima személyében. Végül 19 csapat küzdött meg a végső győzelemért. A Phoenix Teqball Academy-től 5 csapat képviselte magát, és egyik játékosunk egy külsős játékossal kezdte meg a versenyzést. Több csapattal indult az Agroméra Teqball Academy, és Csehország is két csapattal vágott neki a küzdelmeknek. A
A 4 asztalos tornán 5 kiváló bíró vezette a mérkőzéseket, akiknek nem volt könnyű dolguk, hiszen a torna 10:00-16:30-ig tartott, és csupán 30 perc ebédidő fért bele. Ki kell emelnünk a székelyudvarhelyi az Ilyés-Györgydeák (Góbék Teqball Team) párosát, akik felülmúlták játékosainkat, a Bajor-Bene (Phoenix Teqball Academy) kettőst a bronzmérkőzésen.
A döntőben végül Blázsovics Ádám-Bányik Csaba duó küzdött meg a világbajnok montenegrói párossal. A színvonalas mérkőzésen 2-0 arányban győzték le fiaink a világbajnok párost, ezzel megszerezve az I. Phoenix Teqball kupa aranyérmét.

 

The event is finished.

dátum

aug 11 2019
Expired!

időpont

10:00 am - 4:00 pm

helyszín

Budapest

További események

No event found!

Vélemény, hozzászólás?