Regionális Teqball kupa B liga

2019.09.14-én 14 párossal vette kezdetét az első B ligás versenyünk Balassagyarmaton. A párosok az ország különböző pontjairól érkeztek, többek között Budapestről, Tokajról, Érsekvadkertről, és akadtak olyanok is, akik a Dunántúlról.
Az eseményt az Agroméra Teqball Academy játékos-edzője, Varga Balázs, valamint egyesületünk játékos-edzője, Bányik Csaba nyitotta meg, akik köszöntötték a jelenlévőket, kiemelve egyesületünk elnökét, id. Gattyán Györgyöt és feleségét.

A 4 asztalos tornán 4 csoportba voltak osztva a párosok, 2 db 4-es, illetve 2 db 3-as csoportba. A Phoenix párosai közül Rádli József – Lepsényi Boglárka az A csapatba került, míg Murvai Kristóf – Horváth Márton a C, Port Balázs – Korcsogh János pedig a D csoportba. Bajor Gábor Szil Balázzsal, egy tapasztalt szegedi játékossal állt össze. Kiemelnénk Imreh Balázst is, aki az első teqball világbajnokságon ezüst érmet szerzett párosban, szintén nevezett erre a tornára és a negyedik helyen végzett.

A csoportból sikeresen, csoportelsőként továbbjutó Murvai – Horváth páros az Agroméra játékosaival, Varga – Taskó párossal mérte össze a tudását, Bajor – Szil páros pedig a Szegedi – Domokos kettőssel találkozott. Sajnos Lepsényi – Rádli, és Korcsogh – Port párosnak nem sikerült jól a csoportkör, ők alsó ágon folytatták a küzdelmeket. Előbbi Phoenixes páros magabiztosan nyerte meg a mérkőzést, de Murvaiék sem tétlenkedtek, és parádés küzdelemben bejutottak az elődöntőbe.
Bajor – Szil kettős az Imreh – Bagó párost maga mögött hagyva (2-0) besétált a döntőbe, ahova a szintén magabiztosan, 2-0-ás szettarányban diadalmaskodó Murvai – Horváth páros került. Így a bronzmérkőzést az Imreh – Bagó, Mezőfi – Kiss fonyódi párossal mérte össze a tudását, ahol a fonyódiak kerekedtek felül.
A döntő büszkeséggel töltött el bennünket, hiszen a négy játékosból, hárman a mi egyesületünkben nevelkednek. Az igen izgalmas döntőt 2-0-ra a Murvai – Horváth páros nyerte meg magabiztosan, míg a második helynek a Szil – Bajor kettős örülhetett.

Köszönjük a támogatást és segítséget mind a bíróknak, a hostess lányoknak, szervezőknek és az Agroméra Teqball Academynek, valamint nem utolsó sorban egyesületünk elnökének, Gattyán Gyuri bácsinak!

Gratulálunk a győzteseknek, legközelebbi versenyen viszont látjuk egymást!

Hajrá Phoenix!

The event is finished.

dátum

szept 14 2019
Expired!

időpont

All Day

helyszín

Balassagyarmat
Balassagyarmat
kategória

További események

No event found!